top of page
Ferd Cold Experience
Ferd Cold Experience

Whole Body Cryo

is een snelle en veilige manier om het lichaam te koelen met temperaturen tot -180 ˚C gedurende maximaal 3 minuten met als resultaat heilzame effecten zoals verbeterde energie en nachtrust, versnelde genezing en herstel, pijnverlichting en verbetering van je immuunsysteem.

Onze behandelingen zijn op basis van persoonlijke doelstellingen. 

 

Ademhaling

Hoe vaak hoor je ons in gedachten tijdens het trainen nog zeggen ‘blijven ademen!’.

Er is niets belangrijker voor onze gezondheid en ons welzijn dan ademen. We ademen in, en weer uit, dit doen we soms wel vijfentwintigduizend keer per dag. Toch heeft de mens het vermogen om correct te ademen verloren en met grote gevolgen. We worden makkelijker ziek en genezen minder snel. Stress is de baas over ons.

Koudetraining

Wil jij ook de controle krijgen over je lichaam, je immuunsysteem een boost geven, controle krijgen over je mindset? Of het minder snel koud hebben en je comfortabeler voelen als het (iets) kouder is buiten of zelfs in huis en niet altijd afhankelijk hoeft te zijn van veel lagen kleding of de kachel op de hoogste stand? Ontdek wat koudetraining voor jou kan doen.

Ben jij benieuwd wat dit (allemaal) voor jou kan doen? Neem dan contact op via info@ferdexperience.nl of via telefoonnummer: 0620140852

Ferd Food Experience

Op zoek naar een leuke en originele workshop, lekker eten bestellen (maandelijks een nieuw menu), of eten op locatie nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Maandmenu

Elke maand prikken we een datum en stellen we een heerlijk menu samen! Dit menu is te bestellen via onze site en af te halen op onze vaste locatie (Tramweg 25, Oude-Tonge).

Eten op locatie

Of je nu een bedrijf hebt en je je team wilt verwennen, een etentje thuis wil laten verzorgen, of eten nodig hebt voor een workshop op een mooie locatie, wij verzorgen het! 

Online Workshop

Onze kookworkshop maakt gebruik van een lifestream verbinding waarmee je samen een onvergetelijk reis maakt met verschillende menu's en verse ingrediënten. Met een ervaren kok gaan jullie de uitdaging aan een culinair samengesteld menu te bereiden.

Ga voor meer informatie over Ferd Experience, workshops of shop naar www.ferdexperience.nl

Ferd Food Experience
bottom of page