Groepslessen zijn gezellig, geven die extra stok achter de deur, ontmoet nieuwe mensen of kom samen.

Welke les ga jij uitproberen?

Kijk voor ons actuele rooster op deze pagina!

Voorlopig zal er voor elke les nog gereserveerd moeten worden. Dit kun je doen via deze link!

 

Kijk hieronder voor de mogelijkheden en vraag een gratis proefles aan!

Power

POWER
 

B-KICK
 

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

ClubJoy Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubJoy Power® binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

  • Je werkt effectief aan je spierconditie, spierversterking en spierversteviging

  • Positief effect op je energielevel en figuur

  • Tijdens de ClubJoy Power® les verbrand je ongeveer 600 calorieën

B-KICK is een krachtige cardio-workout waarbij je je helemaal kunt laten gaan. Dit energieke programma is geïnspireerd op technieken uit Oosterse vechtsporten zoals karate, boksen, Taekwondo en Muay Thai.

Bij BKick maak je gebruik van een KickBag. Je maakt verschillende stoot- en traptechnieken op een Kickbag, een soort verplaatsbare staande bokszak. De intensieve bewegingen zorgen voor een uitstekende conditie en vetverbranding. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de BKickBag en je zodoende heerlijk ontladen. Het geeft je het gevoel dat je gewoon even stoom kunt afblazen en er alles even eruit kunt trappen en of stoten. Een andere doelstelling is natuurlijk om veel lol en plezier te hebben en dat gaat met BKick zeker lukken!

BKICK
Spinning

SPINNING
 

CIRCUIT
 

SPINNING is, staand en/of zittend, fietsen op een speciale spinningbike in combinatie met heerlijk opzwepende muziek. 


Tijdens de trainingssessie wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening die er op dat moment uitgevoerd wordt. Je kunt dus zelf bepalen hoe zwaar je het maakt! 

Effecten van spinning? 

Sterker maken van het hart en de spieren;

Groter maken van de longinhoud;

Regelmatigere bloedsomloop.

CIRCUIT (voorheen Cross It) is een fitness training, maar wel een variant waar gewichtheffen, atletiek en gymnastiek samen komen.

De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, stoten, werpen, tillen, springen en rennen.

Deze les is toegankelijk voor ieder niveau. Het niveau en intensiteit van de oefeningen zijn aan te passen aan uw wensen of fysieke gesteldheid.

Zin om deze les te ervaren? Vraag dan hier uw gratis proefles aan!

CIRCUIT
Circuit

BBB
 

DRUMS 
ALIVE

 

BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training is een training die is opgesteld uit kracht- en conditionele oefeningen die gericht zijn op deze 3 onderdelen van het lichaam.

 

Tijdens een BBB les maken we gebruik van het eigen lichaamsgewicht en materialen zoals losse schijven en de step.

   

BBB is vooral zeer populair bij de vrouwen, omdat de meeste vrouwen deze 'probleemzones' willen aanpakken. Ook bij mannen wordt deze les steeds populairder. Kortom BBB is een fantastiche workout voor iedereen. De intensiteit kun je zelf bepalen door de verschillende opties die onze ervaren instructeurs je geven.

Hear the beat, feel the beat!

DRUMS ALIVE is een groepsfitnessles waarbij je op het ritme van de muziek allerlei pasjes uitoefent en intussen met drumsticks op een zitbal trommelt. Naarmate de les vordert, wordt de intensiteit en de snelheid van de oefeningen opgevoerd. Zo verbrand je heel wat calorieën, train je al je spieren en verbeter je ook nog de coördinatie tussen ogen, armen en benen.

Drums%252520Alive_edited_edited_edited.j
KRAV MAGA

KRAV MAGA
 

ASVO
 

Ben je wel eens onzeker op straat, of heb je een vervelende ervaring meegemaakt? Dan is Krav Maga iets voor jou!

 

Tijdens deze les word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en aangeleerde technieken onder stress toe te passen. Voel je sterker door je eigen kracht. Deze vorm van zelfverdediging is een in de praktijk getest zelfverdedigingssysteem ontwikkeld in Israël. Door de grove motoriek en eenvoudig aan te leren technieken is het voor iedereen toegankelijk. Het gaat er niet om hoe mooi je een techniek uitvoert, maar hoe effectief. Kan je een gevecht voorkomen en je uit de voeten maken, dan doe je dat! Maar wordt je gedwongen jezelf te verdedigen, dan is bijna alles geoorloofd.

Elke donderdag om 9:15 uur komen de leden van de ASVO sporten.

Iedere deelnemer doet dit naar beste kunnen met als motto “goed voor het lichaam en goed voor de geest”.

Een half uurtje spinnen (dus op de hometrainer) en een half uurtje oefenen met apparaten of in spelvorm onder deskundige begeleiding.
Er bestaat gelegenheid om na afloop te douchen, voor eventuele liefhebbers is er ook nog een infraroodsauna en dan op naar de koffie.

De kosten: € 17,50 per maand incl. koffie of thee.


Nieuwe "fitnessers" hebben recht op een gratis proefles, dus geneer je niet om het te proberen. Gaarne even telefonisch aanmelden bij Dicky Maliepaard op tel.nr. 0187-643500.

ASVO_edited.jpg

KRAV MAGA
KIDS

KRAV MAGA JEUGD

Een les met spel, fit en fun. Maar ook discipline, respect en controle staan centraal. 

 

Krav Maga Kids* is een zelfverdedigingssysteem waarbij je spelenderwijs traint, je leert van elkaar en met elkaar. Hoe ouder je wordt, hoe vaker er dingen gebeuren waarop je misschien niet gelijk weet hoe je met de situatie om moet gaan. Zelfverdediging, in dit geval Krav Maga kan daar bij helpen. Leren hoe je een situatie kunt voorkomen, maar ook hoe je met de situatie om kunt gaan als je er midden in zit.
 

Word je gepest op school of in de buurt? Ben je het buitenbeentje van de groep? Ben je onzeker of loopt er een vervelend iemand in de buurt die je lastig valt? Leer hoe je kunt reageren! 


Daarnaast is Krav Maga ook gewoon heel leuk als je gewoon lekker wilt kunnen sporten.

*Leeftijden 5 t/m 11 jaar

De Krav Maga Jeugd* lessen

hebben de zelfde inhoud als de Krav Maga Kids lessen. De lessen worden op elke doelgroep aangepast, zodat alle leeftijden gericht kunnen trainen op hun kunnen.

 

Krav Maga Jeugd is een zelfverdedigingssysteem  waarbij je spelenderwijs traint, je leert van elkaar en met elkaar. Hoe ouder je wordt, hoe vaker er dingen gebeuren waarop je misschien niet gelijk weet hoe je met de situatie om moet gaan. Zelfverdediging, in dit geval Krav Maga kan daar bij helpen. Leren hoe je een situatie kunt voorkomen, maar ook hoe je met de situatie om kunt gaan als je er midden in zit.
 

Word je gepest op school of in de buurt? Ben je het buitenbeentje van de groep? Ben je onzeker of loopt er een vervelend iemand in de buurt die je lastig valt? Leer hoe je kunt reageren! 


Daarnaast is Krav Maga ook gewoon heel leuk als je gewoon lekker wilt kunnen sporten.

 

Wat leer je in de les:

•    Bevrijdingen 

•    Klemmen

•    Worpen

•    Afweren

•    Verdedigingen tegen       wapens. 

*Leeftijden 12 t/m 15 jaar

VIRTUAL.jpg

Yoga, Dance, Core, Power, Cycle

en nog veel meer!

ClubJoy Virtual is een geprojecteerde workout waaraan sporters kunnen deelnemen en reserveren niet nodig is!


ClubJoy Virtual biedt workouts van 60 minuten, 30 minuten en zelfs van 15 minuten. Ideaal dus als aanvulling op je huidige training.

Jij bepaalt wanneer je welke les wilt doen! Of je nu alleen bent of met meerdere, de les gaat door.

 

(max. 6 deelnemers | Bij meerdere deelnemers bepaald de eerste deelnemer de keuze)

Wanneer ga jij je eerste Virtual les uitproberen?